Lediga tjänster​

Transportplanerare

Malmö Flygfraktterminal ( MFT ) söker personal till vårt fraktkontor.

MFT har i över 40 år hanterat flygfrakt, med Malmö som bas. Våra kunder är framför allt speditörer och flygbolag. Sedan 1999 håller vi till i egna lokaler, i Fosie, precis vid Yttre Ringleden.

Arbetsbeskrivning

Du ingår i en grupp som sköter administrationen av transporter och terminalhantering av flygfrakt. Arbetet omfattar bla kundtjänst, ordermottagning, dokumenthantering och administration. Arbetet sker i tätt samarbete med både vår terminal, åkerier och våra kunder. En viktig del i arbetet är planering och optimering av transporter.

Din bakgrund och erfarenheter

Du är gymnasieutbildad och du har tidigare erfarenhet av trafikplanering, och spedition, eller motsvarande.

Då tjänsten innebär många kontaktytor så är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift. I såväl svenska som engelska.

Personliga kvalifikationer

  • Stresstålig
  • ​Intresserad och nyfiken på nya arbetsuppgifter
  • ​God förmåga att prioritera och planera
  • ​Förmåga att arbeta projektbaserat
  • ​Social , med god förmåga att ta människor

Omfattning och tillträde

Full tid – 100 %. Tillträde snarast eller efter överenskommelse

Vänligen skicka in ditt CV till josefine@malmoflygfrakt.se

Fraktadministratör

Malmö Flygfraktterminal söker extra personal som fraktadministratör och det är några gånger i veckan dvs inte en heltidstjänst.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innefattar bl a kundtjänst, ordermottagning, bokning av och administration runt transporter. Arbetet sker i tätt samarbete med vår terminal.

Som vår fraktadministratör kommer du att vara mitt i händelsernas centrum med många kontakter såväl internt som externt med kunder (åkerier, chaufförer, flygbolag och speditörer) och leverantörer.

Din bakgrund och erfarenheter

Du är gymnasieutbildad och att du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst, orderhantering eller skeppning och är van att använda telefon och dator som arbetsredskap är en stor merit. Som person är du serviceinriktad, stresstålig, flexibel, och social. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift då arbetet innefattar mycket internationella kundkontakter

Personliga kvalifikationer

Som person är du strukturerad, organiserad och har god vana av att arbeta i ett högt tempo. Då ditt arbete kommer präglas av en mängd kontaktytor både externt och internt, förutsätts det att du kan kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt. Du är van att arbeta med deadline vad det gäller planering samt är lösningsorienterad. Att ha en rak och öppen dialog med dina kollegor och kunder är en självklarhet för dig. Vidare är du öppen, social och prestigelös som person. Du har en hög stressnivå och ditt arbete utförs alltid med stor noggrannhet och struktur.

Ett utdrag ur belastningsregistret och/eller en kreditupplysning kan komma att göras i samband med anställning.

Vänligen skicka in ditt CV till josefine@malmoflygfrakt.se

​Tel: +46 40 22 76 30

Malmö Flygfraktterminal

Bronsåldersgatan 4

​213 76 Malmö

Mån – Tors: 06.00 – 22.00

Fre: 06.00 - 24.00
Lör: 06.00 – 14.00
Sön: 15.00 – 21.00

Malmö Flygfraktterminal AB
Bronsåldersgatan 4
21376 Malmö
Tlf.: 040227630
CVR: 556061-7051
lasse.lindelow@malmoflygfrakt.se